Τους κάλμαρε ο… Σπάθας

26

Από την ώρα που ορίστηκαν οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής, στον ΠΑΟΚ το είχαν δει το έργο ότι κάτι δεν πάει καλά…

Το βράδυ του Σαββάτου “αρπάχτηκαν” βλέποντας στην τηλεόραση στο ξενοδοχείο της ομάδας στο Ηράκλειο τον Σπάθα να σφυρίζει κατ΄ αυτόν τον τρόπο στην Τρίπολη, και το πρωί της Κυριακής, πήγαν… αγριεμένοι στην καθιερωμένη σύσκεψη που γίνεται ανήμερα των αγώνων.

Σ΄ αυτές τις συσκέψεις παρίστανται εκπρόσωποι των δύο ομάδων, εκπρόσωπος της αστυνομίας και ο 4ος διαιτητής. Στην προκειμένη περίπτωση, ήταν ο Θανάσης Γιάχος, που τα άκουσε για όλους!

“Κανονίστε την πορεία σας, μη δούμε τίποτα περίεργο εδώ, γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Ανοχή δεν υπάρχει και να τα πεις αυτά στον Δημητρόπουλο” ήταν το μήνυμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς τον Θανάση Γιάχο.

Ο διαιτητής Δημητρόπουλος στην πραγματικότητα είναι Αθηναίος, στην Αθήνα ζει, αλλά σφυρίζει για τον σύνδεσμο διαιτητών Φθιώτιδας. Έχει δώσει αρκετές λαβές για σχόλιο στο παρελθόν, στον ΠΑΟΚ δεν έκρυβαν την ανησυχία τους για τον ορισμό του, αλλά τα όσα προηγήθηκαν στο παιχνίδι της Τρίπολης, μάλλον… έκαναν δουλειά.

Ο Δημητρόπουλος, ήταν προσεκτικός, σε δύο τρεις περιπτώσεις χάρισε κάποια σφυρίγματα στην έδρα (στον αντίπαλο του ΠΑΟΚ, για να κυριολεκτούμε), ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν ξέφυγε…