Του φταίει η…διαιτησία για την ήττα

56

Ο Τραϊανός Δέλλας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε τους παίκτες του Λουτσέσκου, όμως πέταξε «καρφιά» κατά της διαιτησίας.

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε:

«Από την στιγμή που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, λειτουργήσαμε καλά τακτικά, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μας πιέσει, δώσαμε εντολή να κλειστούν οι χώροι ειδικά από τα πλάγια. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ απειλητικός από τις πολλές στατιστικές φάσεις, ανταπεξήλθαμε καλά και σε αυτό το κομμάτι. Η στιγμή του γκολ έτσι έριξε λίγο την ψυχολογία των παικτών μου, πολύ γρήγορα δεχτήκαμε και το 2ο γκολ, παρόλα αυτά, αντιδράσαμε, πετυχαμε το γκολ αλλά δυστυχώς ήταν αργά για εμάς, ώστε να προβληματίσουμε ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

Θα κρατήσω όμως την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μου, πάνω στο πλάνο μας και με αυτό θα δουλέψουμε στην διακοπή ώστε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα ματς που έχουμε. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια θεωρώ και όπως είπα και πριν, θα ήθελα γενικά, σαν μια γενικότητα, έναν περισσότερο σεβασμό στην προσπάθεια των παικτών μου από τους διαιτητές, χωρίς αυτό να είναι μομφή κατά του ΠΑΟΚ».