«Τούμπα και ΠΑΟΚ είναι το ίδιο»

44

Το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης, φιλοξενήθηκε στον Arena Fm 89,4 και μίλησε, για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον ερασιτέχνη του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα 59α γενέθλια της Τούμπας:

«Μεγάλος αριθμός. Ταυτόσημη με τον ΠΑΟΚ. Η πιο θρυλική έδρα της Ελλάδος και μία από τις πιο ιστορικές έδρες της Ευρώπης. Ακόμα και τα τσιμέντα έχουν τον δικό τους παλμό! Τούμπα και ΠΑΟΚ είναι το ίδιο».

Για τις συζητήσεις με Σαββίδη σχετικά με το γήπεδο:

«Σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ, αν του πεις να που να χτιστεί το γήπεδο θα σου πει Τούμπα. Πάντα είναι η πρώτη επιλογή να γίνει το νέο γήπεδο στην Τούμπα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος οργανισμός και με το Σαββίδη μεγαλώνει καθημερινά. Εξάλλου εχθρός του καλού  είναι το καλύτερο. ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα. βέβαια είναι η κολώνα του συλλόγου, αλλά ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο».

Για το μεγάλο πρόβλημα της Τούμπας:

«Μεγάλο πρόβλημα του γηπέδου είναι όλα και τίποτα αυτή την στιγμή. Υπάρχει ένα θέμα με το πάρκινγκ. Βέβαια μέσα στο γήπεδο, έγιναν καλές παρεμβάσεις. Η Τούμπα είναι από τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης αυτή την στιγμή. Στο κτήριο στην θύρα ένα έγινε ένα πάρα πολύ καλό λίφτινκ όπως και στις θύρες εφτά και οκτώ».

Η θέση του ΑΣ για το νέο γήπεδο:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι δίπλα στην ΠΑΕ, οπότε το θέμα που έχει τεθεί για το νέο γήπεδο, ο ερασιτέχνης είναι εδώ. Το γήπεδο είναι ιδιοκτησία του συλλόγου, όπως και θα είναι όταν φτιαχτεί και το καινούριο. Είναι η μάνα του συλλόγου ο ερασιτέχνης και θα είναι δίπλα στο Σαββίδη ότι και να αποφασίσει σχετικά με το νέο γήπεδο».

Για το τι πρέπει να γίνει για να ξεκινήσουν οι εργασίες:

«Τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο ερασιτέχνης, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διασφαλίσει στο 100% ότι θα ξεπεραστούν όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα ώστε να μην την πατήσουμε, όπως άλλες ομάδες».

Για το ποιος θα δώσει το OK για να ξεκινήσουν οι εργασίες:

«Όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το γήπεδο τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει ο ΑΣ».

Για το πως φαντάζεται το νέο γήπεδο:

«Τεχνικός δεν είμαι θεωρώ πως το γήπεδο πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες του ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει ο αριθμός των θέσεων. Η Τούμπα είναι η Τούμπα και θα ζητήσουμε από τους επιστήμονες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τα τμήματα του ΑΣ:

«Το οικονομικό παίζει πάντα μεγάλο ρόλο. Ο πρόεδρος ο Θανάσης Κατσαρής έχει δείξει πως είναι πολύ καλός στην διαχείριση των οικονομικών. Τα τμήματα του ΠΑΟΚ είναι όλα ανταγωνιστικά και θα διεκδικήσουν τίτλους. Όπως το βόλεϊ, το χάντμπολ, το γυναικείο χάντμπολ και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Εμείς πάντα λέμε ότι τα τμήματά μας πάνε για πρωταθλητισμό. Όλα τα τμήματα ξεκίνησαν προετοιμασία με τελευταίο το γυναικείο μπάσκετ αλλά σημαντικό είναι να δουλεύουν και οι ακαδημίες, όπου προσπαθούμε να κάνουμε, πέρα από καλούς αθλητές, να γίνουν και καλοί άνθρωποι».

Για το αν έχουν αντίκτυπο τα εισιτήρια διαρκείας στο ποδόσφαιρο στον Ερασιτέχνη:

«Η αύρα από το ποδόσφαιρο, παρασέρνει τα πάντα. Είτε είναι για καλό, είτε για κακό. Το ποδόσφαιρο έχει την δυναμική ώστε να παρασέρνει πάντα και τα αθλήματα του ερασιτέχνη».

ΠΗΓΗ:Arena FM