Τούμπα, το γνωστό… καζάνι

20

Μπορεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη, στην Τούμπα να πηγαίνουν οι… γνωστοί  12-13 χιλιάδες, αλλά αυτή τη φορά, η Τούμπα θα ζήσει μεγάλες στιγμές, για ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Με βάση την προπώληση των εισιτηρίων, όλα δείχνουν ότι η Τούμπα θα είναι κατάμεστη το βράδυ της Πέμπτης και όσοι βρεθούν εκεί, θα περάσουν μια ακόμη ωραία ευρωπαϊκή βραδιά, όπως πολλές άλλες που έχει ζήσει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ ήταν εξ αρχής 17.000 θέσεις, αφού η Θύρα 8, με χωρητικότητα 3.000 θέσεις, θα μείνει κλειστή για τους Ιταλούς (περίπου 400), ενώ 8.000 είναι τα διαρκείας, που φέτος ισχύουν και στην Ευρώπη.

«Έχουν φύγει πάνω από 11.000 εισιτήρια και το sold out είναι κοντά. Ως την Πέμπτη το μεσημέρι πιστεύω πως τα εισιτήρια θα έχουν εξαντληθεί. Σήμερα μόνο έχουν φύγει 3.500 εισιτήρια», είπε σήμεραο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, μιλώντας στον Arena FM.

«Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17.30, και η αστυνομία θα έχει τον κλοιό στις κεντρικές θύρες μέχρι να έρθουν οι ομάδες. Ο κόσμος έχει δείξει πως ξέρει να προστατεύει την ομάδα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε υπό καθεστώς επιτήρησης μετά από όσα είχαν γίνει με την Ραπίντ. Με την Μίνσκ αλλά και στην Γαλλία ο κόσμος μας έδειξε το καλό του πρόσωπο», συμπλήρωσε ο Γκαγκάτσης, που μίλησε και για τις αλλαγές τελευταία στην ΠΑΕ.

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο με τον Ιβάν Σαββίδη. Με τον ερχομό και του κ. Αγγελίδη και την τοποθέτηση του Ζήση του Βρύζα στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή που είναι ο ρόλος που του ταιριάζει η ομάδα μπορεί να πάει πολύ καλά. Ο νέος πρόεδρος σίγουρα έχει στο μυαλό του και κάποιες κινήσεις άλλες. Η οικονομική επιφάνεια του κ. Σαββίδη έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αλλάξει επίπεδο. Όλοι περιμένουμε να φύγει ο βραχνάς των χρεών ώστε να προχωρήσουμε», είπε.