Το αίτημα του ΠΑΟΚ για Κομίνη

84

Ο διαιτητής Κομίνης ήταν εκείνος που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, στη συνέχεια κάλεσε τις δύο ομάδες να βγουν στα αποδυτήρια και πλέον λάμπει δια της απουσίας του.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης ζήτησε να παραστεί ο διαιτητής και να εξηγήσει ποιον έχει ορίσει αυτός ως υπαίτιο για τη διακοπή του ντέρμπι.

Συγκεκριμένα η πλευρά του Δικεφάλου ανέφερε:

Έχουμε ζητήσει να παραστεί ο κ. Κομίνης. Να ξεκαθαρίσει ποιος έχει την υπαιτιότητα για την διακοπή του αγώνα και για το αν κάλεσε τις ομάδες να βγουν. Απέφυγε να έρθει στο πρωτοβάθμιο και απέφυγε να έρθει και εδώ. Ζητήσαμε να πάρουμε το οπτικοακουστικό υλικό από τα αποδυτήρια. Δεν το έκανε το πρωτοβάθμιο όργανο, είπε όμως ότι μπορούσε να το προσκομίσει ο ΠΑΟΚ. Εμείς το αποκτήσαμε αυτό το υλικό. Έχουμε ετοιμάσει μια πεντάλεπτη περίληψη από αυτό το υλικό, που θεωρούμε ότι είναι τα πιο σημαντικά.
Και στη συνέχεια ο Λάμπρος Μπίρδας ανέφερε:
Το αποκτήσαμε το υλικό με εισαγγελική παραγγελία. Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να δίνει αυτό το υλικό στις πειθαρχικές επιτροπές. Θα βοηθήσει στην ουσιαστική διερεύνηση της αλήθειας, διότι φαίνονται οι κινήσεις των παραγόντων, των παικτών και κυρίως των διαιτητών. Αποδεικνύονται και οι αναλήθειες του διαιτητή. Θα δείτε ότι ο διαιτητής λέει στις ομάδες να βγουν να παίξουν.