Το απόγευμα το ραντεβού για το τέλος!

Πιθανότατα μέχρι το βράδυ θα υπάρξει η οριστική εξέλιξη στο θέμα της αποχώρησης του Νίκου Αναστόπουλου από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Σε λίγες ώρες αναμένεται να γίνει το ραντεβού του «αλενατόρε» με τον Θόδωρο Καρυπίδη κι όλα δείχνουν πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, οι δύο πλευρές θα χωρίσουν.

Το κλίμα είναι βαρύ για τον Αναστόπουλο και παρά την πίστωση χρόνου που του δόθηκε, δεν κατάφερε να το… γυρίσει κι έτσι πλέον το διαζύγιο φαντάζει ως μονόδρομος.

Όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και προκύψει το τέλος, τότε αναμένεται να προχωρήσει και το θέμα του νέου προπονητή στον Άρη, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο, στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στον πάγκο να κάτσει ο προπονητής της U19, Πασχάλης Μελισσάς.

Όσο για την… επόμενη μέρα, τα ονόματα που «παίζουν» είναι γνωστά, ενώ από τον Άρη δείχνουν να κρατούν αποστάσεις για την περίπτωση του Αλέκου Βοσνιάδη ίσως επειδή δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με τα Τρίκαλα. Με τον Δέλλα δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επαφή, του Ελευθερόπουλου, μπορεί και προσωρινά, δείχνει να υποχωρεί (δεν έχει εγκαταλειφθεί όμως…), ενώ στο τραπέζι φαίνεται πως υπάρχει το όνομα και ξένου τεχνικού, που έχει εργαστεί στην Ελλάδα.