“Το ελληνικό ποδόσφαιρο καταστρέφεται από τη διαφθορά και τα παράγωγά της”

66

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος με τοποθέτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό facebook αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει και αφορά τον αποκλεισμό των  ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις και ξεκαθάρισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο καταστρέφεται από τη διαφθορά και τα παράγωγά της.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κυριάκος Κυριάκος:

«Τελικά το “πιασάρικο” GREXIT ποιός το ανακυκλώνει; Και ποιός το προκαλεί; Ποιά είναι η πρόταση της ΕΠΟ για να αποφευχθεί; Γιατί η FIFA προτείνει ως ενδιάμεση λύση τους ξένους διαιτητές; Τι παραδέχεται; Αν παραδέχεται το πρόβλημα αξιοπιστίας γιατί δεν πιέζει την ΕΠΟ να το λύσει; Ο κ. Γκιρτζίκης ποιά θέση πήρε ενώπιόν τους για έναν ημιτελικό που δεν είδε;

Τα πράγματα είναι απλά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο καταστρέφεται από τη διαφθορά και τα παράγωγά της. Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη διαφθορά ή την ανοχή της βρίσκονται -για λίγο- ακόμη στις θέσεις τους.

Αν ήμουν ο κ. Γκιρτζίκης δεν θα ανησυχούσα για το GREXIT αλλά γιατί η παρουσία μου κάνει το GREXIT να μοιάζει στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου λίγο πολύ ως λύτρωση…»