Το «ευχαριστώ» του Κουλούρη στον Ατρόμητο (pic)

Ο Έλληνας φορ ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν με την φανέλα του Ατρομήτου, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League.

Ο επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε τον σύλλογο του Περιστερίου με ένα post στο instagram, με το οποίο και τον αποχαιρέτησε.

«Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι πολλά για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρόνια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά,σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός(προπονητικό τιμ,ιατρικό τιμ,γυμναστές,αναλυτής,φροντιστές).

Καθώς επίσης και στον Κ.Σπάνο για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ.Καναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ.Αγγελοπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή !! σε ευχαριστώ Ατρόμητε. Εις το επανιδείν φίλοι μου !», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του Κουλούρη.

Δείτε και το εν λόγω post του νεαρού φορ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι πολλά για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρόνια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά,σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός(προπονητικό τιμ,ιατρικό τιμ,γυμναστές,αναλυτής,φροντιστές).Καθώς επίσης και στον Κ.Σπάνο για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ.Καναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ.Αγγελοπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή !! #thankyou#atromitos 🔵⚪️ •Εις το επανιδείν φίλοι μου !💙 @atromitosathinonfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eythimis Koulouris (@koulou20) στις