«Το θέμα είναι τι κάνουμε στο γήπεδο»

17

Χαμηλοί τόνοι και διάθεση αυτοκριτικής από τον Στέλιο Μαλεζά στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλλονή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Μετά από πολύ καιρό κάναμε μια νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια διαφορετικά”.

Για την εξέλιξη του αγώνα: “Είναι αλήθεια, αλλά το γεγονός ότι έχουμε να κερδίσουμε τόσο μεγάλο διάστημα έπαιξε το ρόλο του. Σίγουρα ακούγεται σαν δικαιολογία αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν λειτούργησε καλά όλο αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να δούμε τι φταίει γιατί δεν είαστε καλοί σε διάρκεια. Ξεκινήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, όπως ξέρουμε και θέλουμε. Το διάστημα 30 με 60 ήμασταν κακοί και δεν παίξαμε αυτό που μπορούσαμε”

Για το αν η νίκη ήταν σημαντική στον ψυχολογικό τομέα: “Κάπως έτσι είναι. Αυτό θα πρέπει να ισχύει όμως και σε επόμενο παιχνίδι. Είναι εύκολο να το λέμε…”

Για την διαφορά από την κορυφή: “Στόχος και σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε. Με καλό ποδόσφαιρο και νίκες ώστε να είμαστε στις θέσεις των πλέι – οφ και διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε εκεί πέρα. Είναι πολύ μακρινό αυτό που λέω, γι΄ αυτό επιμένω στην βελτίωση μας”

Για το παιχνίδι Κυπέλλου: “Δεν νομίζω ότι έχουμε εύκολα παιχνίδια, αποδείξαμε ότι στα εύκολα δεν είμαστε έτσι όπως έπρεπε και έχουμε χάσει αρκετούς πόντους, οπότε δεν νομίζω ότι το παιχνίδι με τα Χανιά είναι εύκολο”

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ:“Τα λόγια είναι εύκολα. Τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο είναι το θέμα”.