“Το κλειδί θα είναι οι νεαροί”

23

O Ηρακλής προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τα Χανιά στο Καρπενήσι (1-1), κι αυτό το παραδέχτηκε κι ο Νίκος Παπαδόπουλος, που στάθηκε πάντως στο καλύτερο δεύτερο μέρος, αλλά και στην παρουσία των νεαρών.

“Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο το ματς δεν είχε ρυθμό. Ίσως επηρέασαν οι καιρικές συνθήκες και η ζέστη, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αδικαιολόγητα κακό από την πλευρά μας. Στο δεύτερο ωστόσο και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος, τα νέα παιδιά μπήκαν στο παιχνίδι, έδωσαν ότι είχαν και όποιος προσπαθεί, στο τέλος δικαιώνεται. Έχουμε χρόνο μπροστά μας, έχουμε κι άλλα φιλικά, είμαι σίγουρος ότι ο Ηρακλής θα είναι πολύ καλός στο πρωτάθλημα” τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή και σχετικά με το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι πρόσθεσε:

“Είχαμε πολύ αργή ανάπτυξη, η οποία ξεκινούσε από τον τερματοφύλακα μέχρι και τον τελευταίο επιθετικό. Όπως είπα όμως έχουμε χρόνο.

Το θετικό για μένα επαναλαμβάνω ήταν το δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίοι οι νεαροί έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Να είστε σίγουροι ότι στο φετινό πρωτάθλημα το κλειδί δεν θα είναι οι έμπειροι παίκτες, αλλά οι νεαροί και οι δικοί μας έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα”.

Και κατέληξε λέγοντας: “Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο 45λεπτο είχαμε περισσότερη κατοχή, αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες, ενώ δεν ήμασταν και καλοί στο τρανζίσιον παρ’ όλο που το δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Έχω όμως εμπιστοσύνη σ’ αυτή την ομάδα, στους παίκτες και σε όλο το ρόστερ. Ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμη, είμαστε ακόμη στην αρχή”.

bluearena.gr