«Το κύπελλο η προετοιμασία για του χρόνου»

25

Ο Σάκης Χατζόγλου μίλησε στον Arena fm και αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου, ενώ παράλληλα το μέλος της νέας διοίκησης αναφέρθηκε και στην συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Δεν θέλω να σχολιάσω τους αντιπάλους στο Κύπελλο και το βεληνεκές τους, εστιάζω στο ότι οι δύο από τις τρεις ομάδες είναι στη Σούπερ Λιγκ και είναι καλό για τον Ηρακλή γιατί έχει ρόστερ Σούπερ Λιγκ, και θα είναι προετοιμασία για του χρόνου».

Για το ότι η ομάδα ήταν πέρσι στην Γ’ εθνική και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ομάδες Σούπερ Λιγκ: «Αυτό δείχνει το μέγεθος της ομάδας και το καινούριο που θέλουμε να φτιάξουμε στον Ηρακλή. Μία Ευρωπαϊκή ομάδα με μεγάλους στόχους και άλλα στάνταρ από αυτά που συνηθίσατε να βλέπεται».

Για το νέο ΔΣ του Ηρακλή: «Το νέο ΔΣ ανακοινώθηκε χθες και γι’ αυτό εγώ σήμερα παραβρέθηκα στην κλήρωση του Κυπέλλου. Η ομάδα θα δίνει το παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα. Χθες μιλήσαμε, συμφωνήσαμε για τις θέσεις που θα έχει ο καθένας μας στην ομάδα και πάμε όλοι μαζί για το καινούριο».

Για την συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: «Σήμερα υπάρχει ραντεβού του μεγαλομετόχου της ομάδας και του Στάθη Καραντώνη, θα μιλήσουνε και αργότερα ο Τομ Παπαδόπουλος θα αποχωρίσει από την Αθήνα».