«Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει»

23

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ευχαριστημένος από τη νίκη του Ηρακλή επί της Καρδίτσας, και κατέστησε σαφές ότι το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση, που ενδιαφέρει τον Ηρακλή…

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το παιχνίδι :

Για το παιχνίδι : «Το ζητούμενο για εμάς ήταν η νίκη. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο. Εχουμε γλυκαθεί από την περσινή χρονιά και θέλουμε να έχουμε ένα ωραίο ταξίδι και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Κυρίως στο δεύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλό ρυθμό δεν βγάλαμε όσες φάσεις παρέμεινα. Στο δεύτερο είχαμε διάθεση, βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και φτάσαμε σε αυτό το σκορ. Για εμάς προέχει να ξεκουραστούμε ώστε να πάμε στο παιχνίδι του Σαββάτου και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.  Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το ροτέισον: «Ξέρω τι μπορούν να δώσουν όλοι οι παίκτες μου. Κανείς δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν δεν έχει ρυθμό. Εχω εμπιστοσύνη σε όλους και θα παίζει το ξαναλέω όποιος είναι καλύτερος. Είμαι ευχαριστημένος από όλους».

Για τον Περόνε: «Είναι χαρά για μένα που σκόραρε ο Περόνε. Χαίρομαι περισσότερο και από τον ίδιο. Θα χαιρόμουν να σκόραρε και ο Λουκίνας. Είναι καλό που υπάρχει υγιής ανταγωνισμός».

Για το παιχνίδι της Τρίπολης: «Η Τρίπολη είναι καλή ομάδα, έχει ποιότητα. Είμαστε ο Ηρακλής όμως και θα πάμε να κερδίσουμε. Θα δουλέψουμε την τακτική μας και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Ρομάνο: «Ο Ντιέγκο είναι σημαντικός για εμάς. Επέλεξα να τον αφήσω εκτός σε αυτό το παιχνίδι. Θα βρούμε τον αντικαταστάτη του. Αυτός που ταιριάζει περισσότερο και στην τακτική μας αυτός θα παίξει. Σήμερα θα έπρεπε να αφήσω εκτός ή τον Μπουκουβάλα ή τον Σαραμαντά. Ηθελα να βοηθήσω τον Καρλίτος να μας δείξει περισσότερα πράγματα. Ο Σαραμαντάς δεν έχει πρόβλημα. Μπορεί με άνεση να βγάζει τρεις αγώνες σε περισσότερα πράγματα».

Για τον Καρλίτος: «Είναι δύσκολο και δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί κριτές όταν κάποιος έχει να παίξει καιρό. Δεν μας έχει βοηθήσει όσο θα θέλαμε. Η επιλογή έγινε γιατί παίζει και στις δύο θέσεις. Ο Κάρλος ίσως δεν προσαρμόστηκε από την αρχή, λόγω κάποιων προσωπικών του προβλημάτων. Και για μένα είναι περίεργο που δεν έχει βοηθήσει με βάσει τις εμπειρίες του. Εμείς θα τον βοηθήσουμε να βρει τον ρυθμό του».

Για τον Πουρτουλίδη: «Ο Νίκος είναι αρχηγός μας. Του έχω απεριόριστο σεβασμό. Και όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο εγώ θα τον πάρω συνεργάτη μου. Του το έχω πει ήδη».

Για τον Καρασαλίδη: «Ο Τέλης είναι το παράδειγμα της ομάδας. Όπως πέρυσι ο Κυριακίδης. Εχει ψυχή, έχει καρδιά, τα πάει καλά και άξια παίζει στην ομάδα. Είτε ως στόπερ, είτε ως αμυντικό χαφ».

Για τις μεταγραφές: «Από μένα δεν θα ακούσετε τίποτα. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα βοηθήσουμε την ομάδα. Εγώ θα προστατεύω την ομάδα, ώστε να μην ακούγονται ονόματα. Θα πάρουμε παίκτες όπου χρειάζεται».

Για τις αποδεσμεύσεις: «Εχουμε 30 παίκτες. Οι 7 είναι πιτσιρικάδες. Όλα στην ώρα τους».

Για τις θέσεις που θα αποκτηθούν παίκτες: «Δεν θα πω…»