Το μήνυμα του SUPER 3 και τα γενέθλια του Κουκ!

Σαν σήμερα, πριν από 55 χρόνια γεννήθηκε η εμβληματική μορφή του οπαδικού κινήματος του Άρη, ο Νίκος “Κουκ”, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες.

Με αφορμή αυτό, ο SUPER 3 εξέδωσε μία έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση, ζητώντας παράλληλα σήμερα νίκες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αναλυτικά το μήνυμα του συνδέσμου:

«Οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα φορτισμένες για όλους μας αφού την Παρασκευή ήταν η ονομαστική εορτή του οπαδικού μας πατέρα ενώ σήμερα ο αδελφός μας, ο Νίκος ο Κουκ, θα γιόρταζε τα 55α γενέθλιά του και το καλύτερο δώρο για αυτόν, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του, θα ήταν τα νικηφόρα για τον ΑΡΗ μας αποτελέσματα σε Περιστέρι και Παλέ, για ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα.

Μέρες σαν κι αυτή, με τσίτα τις μουσικάρες κι άφθονο αλκοόλ, μας υπενθύμιζε την αστείρευτη αγάπη του για το σύλλογο και ξεδίπλωνε το οπαδικό του ήθος, το οποίο αποτελεί φάρο ανιδιοτελούς πίστης κι αφοσίωσης που συνεχίζει να φωτίζει τις νεότερες γενιές και να πλάθει συνειδήσεις αλληλοσεβασμού και συντροφικότητας.

Εμείς σαν SUPER 3 απαιτούμε από όλους όσους εκπροσωπούν την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας που αντιστέκεται από το 1914, να δουν τους αντιπάλους μέσα από τα μάτια του γέρου και όλου του αντάρτη λαού της και να μην ξεχάσουν σήμερα και ποτέ την ειδική αποστολή τους: αγώνας ως τη νίκη, για πάντα!

Cook’s not Dead – We are …the League!

MΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Γέρο μου δεν φεύγεις στιγμή από το μυαλό μας θα σε μνημονεύουμε και δεν θα σε ξεχάσουμε λεπτό».