Το μαγειρείο δείχνει και… ντόμινο

24

Από την ώρα που ο Ανδριανός ανέβαλε την 6η αγωνιστική, στην Σούπερ Λίγκα προσπαθούν να σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν και πότε να ορίσουν την 6η αγωνιστική. Αν υπήρχαν ημερομηνίες, θα την είχαν ορίσει κάποια στιγμή μετά την 7η αγωνιστική, αλλά ελλείψει ημερομηνιών, υπάρχει πρόβλημα.

Οι υπάλληλοι της Λίγκας, όπως για παράδειγμα ο Μιχάλης Αναγνώστου, προσπαθούν εδώ και μέρες να ανιχνεύσουν τις προθέσεις των για κάθε ενδεχόμενο και να τις προετοιμάσουν για να γίνει η 6η αγωνιστική όσο το δυνατόν αργότερα.

Τις τελευταίες ώρες, και ενόψει του αυριανού συμβουλίου της Λίγκας, που θα κληθεί να πάρει την απόφαση, υπάρχει άλλη μία διαρροή για να προετοιμάσει τις ομάδες. Μόνο που σ΄ αυτή την περίπτωση, εμπλέκεται και η ΕΠΟ με το Κύπελλο, κάτι που κάνει αυτή τη λύση πιο δύσκολη.

Σύμφωνα μ΄ αυτήν, η Λίγκα θα ορίσει την 6η αγωνιστική στις 28 Οκτωβρίου, τη μέρα δηλαδή, που είναι προγραμματισμένη η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου. Η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου, που είναι προγραμματισμένη η 3η αγωνιστική του Κυπέλλου, η οποία θα πάει για τις 28 Δεκεμβρίου. Οι περισσότερες ομάδες της Λίγκας λογικά θα είναι τότε αδιάφορες.Σ΄ αυτή την περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Ατρόμητο εντός στις 19/10, με Φιορεντίνα εντός στις 23/10, με Βέροια εντός στις 26/10, με Ολυμπιακό εκτός στις 28/10, με Εργοτέλη εκτός στις 2/11 και με Φιορεντίνα εκτός στις 6/11… Έξι σημαντικά παιχνίδια, μέσα σε 18 μέρες!!!Αύριο το μεσημέρι, λογικά το θέμα θα έχει λυθεί.