Το… στοίχημα του Περόνε!

24

Ένας από τους λόγους που ο φετινός Ηρακλής έχει “στρογγυλοκαθίσει” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δείχνει ικανός να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, είναι ο Εμάνουελ Περόνε που με τα τέρματα του έχει δώσει λύσεις και διαφορετική πνοή στη επίθεση της ομάδας.

Ποιο όμως είναι το μεγάλο στοίχημα του Αργεντίνου με την φανέλα του Ηρακλή; Ο Περόνε υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν και όπως ο ίδιος τονίζει, θέλει να αγωνιστεί με τον Ηρακλή και στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που έχει θέσει ο ίδιος στον εαυτό του.

Μέχρι στιγμής, έχει πετύχει δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ στους συμπαίκτες. Καθοριστικό, ωστόσο, παράγοντα για τον ίδιο και την πορεία της ομάδας παίζει η παρουσία του κόσμου. Η περσινή του εμπειρία από την Καλλονή δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, καθώς η ομάδα της Μυτιλήνης δεν αγωνίστηκε στη φυσική της έδρα σε κανένα επίσημο παιχνίδι.

Το γεγονός ότι ο κόσμος του γηραιού βρίσκεται σε κάθε παιχνίδι στο πλευρό της ομάδας είναι που κάνει την διαφορά για τον Αργεντίνο που τον βλέπει ως τον… δωδέκατο παίκτη και αυτόν που δίνει την ώθηση για την μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία.