Το τρίτο ημίχρονο στη Χαλάστρα

120

Ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, ο Ανδρέας Σκέντζος, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου κι εκτός από το σχόλιο για τη νίκη του Άρη στη Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό, αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά ανέφερε: «Για εμάς ήταν άλλη μια Κυριακή χαρούμενη. Όπως συνηθίσαμε φέτος έτσι και σε αυτό το παιχνίδι κερδίσαμε με ένα πολύ καλό σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε διάθεση πάθος και ευκαιρίες. Στο δεύτερο μπήκαμε με το ίδιο σκεπτικό, πετύχαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε και περισσότερα».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Εννοείται ότι θα ενισχυθούμε σε μερικές θέσεις. Να τελειώσει η χρονιά με το καλό και θα δούμε τις κινήσεις».

Για το αν θα σταματούν οι επαφές με παίκτες, αν διαρρεύσουν τα ονόματα τους: «Ότι έχει πει ο κ. Αναστόπουλος αυτό και ισχύει».

Εκ μέρους των παικτών του Άρη, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης: «Καθαρίσαμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλά τρεξίματα και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, από την εικόνα που δείξαμε».

Για τη συνέχεια: «Η ομάδα έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Φοράμε τη φανέλα του Άρη και πρέπει να δίνουμε το 100 % σε κάθε αγώνα . Περιμένουμε την ευκαιρία να την αρπάξουμε γι αυτό δουλεύουμε καθημερινά στα κόκκινα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Καμπανιακού, Λεωνίδας Υφαντίδης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Άρη. Είναι δίκαιη η νίκη. Ηταν διαδικαστικό θέμα να χάσουμε μετά το πρώτο γκολ του Άρη. Γενικά έχει πολύ κατοχή στο παιχνίδι του και διαφορετικό ρυθμό από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Στοιχεία ομάδα από άλλη κατηγορία».