Το τρίτο ημίχρονο στο «Κλέανθης Βικελίδης»

78

Ο Άρης νίκησε την Δόξα Δράμας με 2-1 με ένα γκολ του Κυβελίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για αγωνιστικά, αλλά και για εξωαγωνιστικά θέματα των κίτρινων.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το ματς με την Δόξα Δράμας: «Οπως έχω πει ξανά, όλα τα παιχνίδια είναι ίδια για εμάς. Είμαστε Άρης και πρέπει να κερδίζουμε. Το σημερινό ματς είχε μία ιδιαιτερότητα, γιατί χάσαμε στον 1ο γύρο και παίζαμε στην έδρα μας για τελευταία φορά. Ηρθε τελικά η νίκη και αυτό είναι που μετράει».

Για το που αφιέρωσε το γκολ: «Ηταν η γυναίκα μου και ο γιος μου στα επίσημα. Η σύζυγός μου, με βοηθάει πάντα. Εχει παρατήσει την δουλειά της για μένα και είμαι πολύ ευγνώμων».

Για τις εξωαγωνιστικές εξελίξεις: «Πάντα στην ζωή μου είμαι θετικός. Εύκολα ή δύσκολα θα γίνει η εκκαθάριση. Δεν μας απασχολεί άμεσα, αλλά ανησυχούμε καιεμείς. Ο κ. Καρυπίδης δήλωσε ότι όλα πάνε καλά. Πρέπει να δουλέψομε περισσότερο, διότι η Super League δεν έχει καμία σχέση με την Γ’ Εθνική. Αν είμαστε συνεπείς και σοβαροί, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την δική του παρουσία φέτος στον Άρη: «Το διάστημα που έχω αγωνιστεί, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα γκολ και τις εμφανίσεις μου. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Δουλεύω κάθε μέρα περισσότερο. Να έχω το κεφάλι μου κάτω και να βοηθάω την ομάδα μου όποτε χρειαστεί».

Για την φετινή χρονιά του Άρη: «Το ξεκίνημα ήταν πολύ βασικό. Κάναμε κάποιες συνεχόμενες νίκες και  χρονιά κύλησε πολύ ομάδα. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυόμαστε. Σε έναν μήνα οφείλουμε με την προετοιμασία να πιάσουμε δουλειά και να παλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Για το πως βλέπουν οι ίδιοι οι παίκτες την κατάσταση στην ομάδα: «Στον Φίλωτα ο κ. Καρυπίδης μπήκε στα αποδυτήρια και μας ξεκαθάρισε την κατάσταση. Δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια.Τα αποτελέσματα θα μιλήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη, για το γεγονός ότι βγήκε πρωταθλητής. Εύχομαι τα καλύτερα. Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Θέλαμε να πάρουμε κάτι, έστω και τον ένα πόντο στην τελευταία φάση του ματς. Κάναμε φοβερή προσπάθεια το τελευταίο διάστημα, ώστε να πάρουμε την δεύτερη θέση, η οποία δεν αρμόζει. Αλλά φέτος με αυτές τις συνθήκες, ήταν μία παρηγοριά. Εύχομαι και ο Άρης και η Δόξα να βρουν τον δρόμο τους, γιατί η Α΄Εθνική είναι φτωχή, χωρίς αυτoύς».