Το τρίτο ημίχρονο στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Αντώνης Καπνίδης βρήκε ξανά δίχτυα και πλέον έφθασε τα εννιά γκολ στη σεζόν με τον Άρη. Πολύ περισσότερο, βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνει η ανατροπή επί του Καμπανιακού και να φτάσουν οι κίτρινοι στη νίκη και στο +9 από την δεύτερη Δόξα Δράμας.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε: “Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αυτό είναι που μετράει στην τελική. Δεν έχει σημασία πόσους βαθμούς είσαι μπροστά, πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια”.

Για τις κλειστές άμυνες των αντιπάλων: “Έχουμε συνηθίσει και από πέρυσι, αλλά και φέτος, να παίζουμε απέναντι σε πολύ κλειστές άμυνες. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχεις την κατάλληλη ψυχραιμία και ηρεμία και όσο περνάνε τα λεπτά να γίνεσαι πιο αποτελεσματικός και να πετυχαίνεις τα γκολ που σου δίνουν τη νίκη”.

Για το αν υπάρχει άγχος: “Έχουμε ηρεμία στον πάγκο, με τις οδηγίες του προπονητή. Είναι κάτι αναμενόμενο που μπορεί να γίνει σε κάποιο ματς. Όλα τα παιδιά πάντως είναι έμπειρα, έχουνε τρομερές παραστάσεις από το επαγγελματικό επίπεδο. Απο εκεί και πέρα, μαθαίνουμε κι εμείς οι μικρότεροι από αυτούς να είμαστε πιο ήρεμοι, πιο αποτελεσματικοί και να εμπιστευόμαστε τις δυνατότητές μας, κάτι που φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Για τον Σέρχιο Κόκε: “Είναι μεγάλη τιμή να παίζω με έναν τέτοιο παίκτη, μαθαίνω πολλά πράγματα από αυτόν. Το παιδί είναι τρομερό, προσπαθεί πάρα πολύ καθημερινά. Από τότε που ήρθε έχει ακούσει χίλια-δυο πράγματα και δεν έχει δώσει σημασία και όλοι μαζί σαν οικογένεια προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε. Απο εκεί και πέρα τα πράγματα που μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο είναι απίστευτα, απλά χρειάζεται λίγο χώρο και χρόνο, προκειμένου να δείξει τις ικανότητές του”.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Καμπανιακού, Ιερόθεος Γιαμουρίδης, είπε: «Θέλαμε να παρουσιάσουμε μία ομάδα με αξιοπρέπεια και το καταφέραμε. Περιμέναμε την πίεση του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά λειτουργήσαμε καλά αμυντικά. Ο Ανδρέας Τάτος… κέρασε για την γιορτή του και έκανε το 2-1. Μας μένει η εμφάνιση και η αισιοδοξία για το μέλλον. Έχουμε τελείως διαφορετικούς στόχους για τον Άρη, που είναι ήδη στη Β΄Εθνική για μένα».