Το Soccer bible ερωτεύτηκε τον… ΠΑΟΚ!

49

Ακόμα μια διεθνή αναγνώριση για τα… μέσα του ΠΑΟΚ, έντυπα και ηλεκτρονικά ήρθε από το διάσημο αθλητικό περιοδικό «Soccer Bible». 

Μετά από την… αποθέωση του επίσημου site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το περιοδικό βγάζει το «καπέλο» στο Toumba Magazine, προτρέποντας παράλληλα τους αναγνώστες του να μπουν και στο site για να… ερωτευτούν τον «δικέφαλο».

Αναλυτικά από το paokfc.gr: 

H πρώτη επαφή του ΠΑΟΚ με το Soccer Bible ήταν τον Οκτώβριο, όταν το κορυφαίο περιοδικό σε θέματα design και κουλτούρας του ποδοσφαίρου φιλοξένησε αφιέρωμα για την οπτική ταυτότητα του paokfc.gr. Τώρα το Soccer Bible δηλώνει «ερωτευμένο» με τον ΠΑΟΚ λόγω του Toumba Magazine.

Το επίσημο περιοδικό του συλλόγου… ανάγκασε τους υπεύθυνους της ηλεκτρονικής έκδοσης του διάσημου αθλητικού περιοδικού να εκθειάσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να παρουσιάσει το ποδόσφαιρο από μια νέα, φρέσκια οπτική γωνία. Το Soccer Bible, μάλιστα, προτρέπει τους αναγνώστες του να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας για να διαπιστώσουν από μόνοι τους τη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ. Στο κείμενο του Soccer Bible αναφέρονται:

«Ένας σύλλογος ασυναγώνιστων ιδεών σε μια αέναη αναζήτηση δημιουργικής τελειότητας, ο ΠΑΟΚ παρήγαγε ένα όμορφα εξειδικευμένο περιοδικό. Από την όμορφη χρήση της τυπογραφίας με μινιμαλιστικό στυλ στην αιχμηρή κι εντυπωσιακή φωτογραφία. Η σύνθεση του Toumba Magazine, του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Δημήτρη Παπάζογλου είναι από κάθε άποψη μια απόλαυση για τα μάτια. Καλά επεξεργασμένο και εξαιρετικά επιμελές, το περιοδικό συνδυάζει μια life style και δοκιμασμένη προσέγγιση του ποδοσφαίρου. Εδώ δε θα βρείτε καμιά αίσθηση «μπαγιάτικου» ποδοσφαίρου. Είναι δωρεάν άσκηση σκέψης που τοποθετεί με περηφάνια το σύλλογο ανάμεσα στους κορυφαίους δημιουργούς από την αρχή της χρονιάς. Το εξώφυλλο, σχεδιασμένο από το Sawdust Studio, είναι μια ισχυρή, υψηλής ποιότητας δουλειά που σηματοδοτεί το ορόσημο των 90 χρόνων του συλλόγου. Με φινίρισμα snake skin, το περιοδικό έχει να κάνει με την ανεπιτήδευτη κλάση και οδηγείτο εξωαγωνιστικό ποδόσφαιρο σε μια θαυμάσια κατεύθυνση. Μπορείτε, όπως κι εμείς, να ερωτευθείτε τον ΠΑΟΚ στο paokfc.gr»