«Τραγικός ο Κουμπαράκης, έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον ΠΑΟΚ!»

Ο Τάσος Κάκος μίλησε για τη διαιτησία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και μάλιστα χαρακτήρισε τη διαιτησία χαμηλού επιπέδου και πως ήταν τραγικός ο Κουμπαράκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εδώ είμαι η 1η περίπτωση υπάρχει ανατροπή. Ο διαιτητής πρέπει να κρίνει αν υπάρχει παράβαση και να δει αν υπάρχει κόκκινη ή κίτρινη. Υπάρχει μια πληροφορία ότι το φάουλ το έδωσε ο βοηθός. Έκανε σοβαρό λάθος ο διαιτητής, έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα. Ο VAR έχει τη δυνατότητα να το δει πιο καθαρά. Δυστυχώς το λάθος είναι ότι το είδε και δεν το διόρθωσε. Όταν οι διαιτητές βλέπουν το λάθος και το διορθώνουν δημιουργούν καχυποψία. ‘Ηταν μια εύκολη περίπτωση και δεν έπρεπε να κάνει λάθος. Πήγε στο VAR το είδε και πάλι πήρε λάθος απόφαση. Ο Κουμπαράκης πήγε μετά από δύο λεπτά στην οθόνη και έκατσε εκεί 2.5 λεπτά και πήρε πάλι λάθος απόφαση. Τραγικό.

Σωστή η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμπή. Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, αλλά και ο διαιτητής δεν είχε το σθένος να αντιδράσει.

Είναι η πρώτη κίτρινη κάρτα που παίρνει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (Εσίτι), είναι σωστή. Η δεύτερη κίτρινη που δέχεται, δεν υπάρχει καν φάουλ. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκει τη μπάλα! Του εξηγεί ότι δεν έκανε φάουλ, δεν υπάρχει φάουλ και κάρτα. Ξεκάθαρο λάθος, διαιτησία χαμηλού επιπέδου.

Εδώ υπάρχει μία ανατροπή του παίκτη του ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκει τον πάικτη και με το γόνατο και τον κλωτσάει στη φτέρνα. Είναι ανατροπή και πέναλτι».