Τρεις «μονομάχοι», ένα βραβείο!

50

Τζιόλης, Κάτσε και Τζαβέλλας διεκδικούν το βραβείο του mvp του ΠΑΟΚ για τον μήνα Απρίλιο, που ο «δικέφαλος» έδωσε τρία παιχνίδια με Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πλατανιά. 

Αναλυτικά από το paokfc.gr:

Τρεις διεκδικητές, ένα βραβείο και στην μέση το κοινό του paokfc.gr. Επιλέξετε τον κατά την γνώμη σας πολυτιμότερο παίκτη του Δικεφάλου για τον Απρίλιο μέσα από την καθιερωμένη μηνιαία ψηφοφορία για τον 11888 MVP.

Πρώτος υποψήφιος ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Κατερινιώτης μέσος αποτελεί και φέτος μία από τις σταθερές του Δικεφάλου, όντας μία πολύτιμη μονάδα στην μεσαία γραμμή. Τον Απρίλιο, μάλιστα, σημείωσε και το δεύτερο του γκολ την την τρέχουσα σεζόν με μία εξαιρετική κεφαλιά κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Έτερος μονομάχος για τον ατομικό τίτλο ο Γιώργος Τζαβέλλας. Από τους κορυφαίους της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου, ο διεθνής αμυντικός κάλυψε τόσο την θέση του σέντερ μπακ όσο και αυτή του αριστερού μπακ κόντρα στον Πλατανιά, μετά τον τραυματισμό του Μάριν Λέοβατς, και διεκδικεί έναν ακόμα ατομικό τίτλο.

Τέλος, το βραβείο του MVP θα διεκδικήσει και ο Εργκούς Κάτσε . Ο Αλβανός μέσος τον περασμένο μήνα προσέφερε πολύτιμες λύσεις στον ΠΑΟΚ. Πέρα από το γνωστό, συνεχές τρέξιμο σε όλο το γήπεδο και την συνέπεια στα αμυντικά καθήκοντα, ο Κάτσε ήταν και πολύ ουσιαστικός στην επίθεση, δημιουργώντας τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας μας.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Απρίλιο.