Τρομερό μήνυμα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ για τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει γενέθλια και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ από το πρωί του εύχεται χρόνια πολλά, με τους οργανωμένους οπαδούς του Δικεφάλου να λένε χρόνια πολλά με τον δικό τους τρόπο.

Οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ με ανάρτηση τους στην σελίδα τους στο Instagram έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τα γενέθλια του διοικητικού ηγέτη των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά:

«Δεν προσκυνήσαμε ποτέ διοικήσεις και ούτε θα το κάνουμε αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα όσα έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια και τις χαρες που έχεις δώσει στον λαό! Αποφάσισες να ασχοληθείς με τον ΠΑΟΚ ,τον αγάπησες ,κοντραρες τα λεσια της χώρας ,βοηθάς νοσοκομεία ,δίνεις δουλεια σε πολυ κόσμο με τις επιχειρήσεις σου που δεν το κάνουν βλάχο Έλληνες επιχειρηματίες ,κανείς δεν μπορεί να τα παράβλεψει αυτά ..άλλοι στηρίζουν προέδρους που στήνουν παιχνίδια ,που πουλάνε πρεζα ,που ρίξανε τις αγαπημένες τους ομάδες στις πιο χαμηλές κατηγορίες .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ και να μην ξεχνας ποτέ :ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΑΙΑ ,ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ», αναφέρουν στην ανάρτηση τους οι φίλοι του Δικεφάλου.

View this post on Instagram

Δεν προσκυνήσαμε ποτέ διοικήσεις και ούτε θα το κάνουμε αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα όσα έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια και τις χαρες που έχεις δώσει στον λαό! Αποφάσισες να ασχοληθείς με τον ΠΑΟΚ ,τον αγάπησες ,κοντραρες τα λεσια της χώρας ,βοηθάς νοσοκομεία ,δίνεις δουλεια σε πολυ κόσμο με τις επιχειρήσεις σου που δεν το κάνουν βλάχο Έλληνες επιχειρηματίες ,κανείς δεν μπορεί να τα παράβλεψει αυτά ..άλλοι στηρίζουν προέδρους που στήνουν παιχνίδια ,που πουλάνε πρεζα ,που ρίξανε τις αγαπημένες τους ομάδες στις πιο χαμηλές κατηγορίες . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ και να μην ξεχνας ποτέ :ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΑΙΑ ,ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ

A post shared by PAOK 1926 HOOLIGANS (@1926hooligans.gr) on