Τσινιάρης: «Να σφυρίξει ξένος διαιτητής»

77

Υπέρ του να διευθύνει τον τελικό ένας ξένος διαιτητής, τάχθηκε ο παλαίμαχος διαιτητής Μιχάλης Τσινιάρης μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis 95,5.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιλογή του διαιτητή που θα διευθύνει τον τελικό: «Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνούσα να παίξει ξένος διαιτητής. Φανταστείτε με τι ψυχολογία θα μπει να παίξει. Οι σφυγμοί του θα είναι 200 πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Φανταστείτε τι θα γινόταν στο παραμικρό λάθος, έστω και ανθρώπινο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, δυστυχώς, το καλύτερο θα ήταν να μπει ένας ξένος διαιτητής. Και το λέω εγώ που είμαι υπέρ των Ελλήνων και πιστεύω ότι έχουμε καλούς διαιτητές. Είναι ντροπή μας, ένας αγώνας γιορτή όπως ο τελικός του Κυπέλλου και να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο».

Για το ποιον θα επέλεγε μεταξύ του Σιδηρόπουλου και του Παπαπέτρου: «Ο Σιδηρόπουλος είναι top class στην Ευρώπη, έχει παίξει πιο δύσκολα παιχνίδια, ενώ ο Παπαπέτρου είναι ο καλύτερος διαιτητής στην παρούσα φάση. Είναι 50-50. Είπατε πριν και για τον κ. Παπαδόπουλο. Αν και νέος διαιτητής, δεν θα έλεγα όχι επειδή είναι Θεσσαλονικιός».