Τσουμάνης για άνοδο και… επενδυτή!

Έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που… φεύγει έκανε ο Νίκος Τσουμάνης, μιλώντας μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τον ελληνοαμερικάνο που έχει εκφράση πρόθεση εμπλοκής στην ΑΜΚ της νέας ΠΑΕ, όταν αυτή συσταθεί.

Αρχικά ο Τσουμάνης είπε: «Η χρονιά ολοκληρώνεται με τον στόχο να έχει επιτευχθεί. Ελπίζω να έχουμε υγεία, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για το σύλλογο. Στο δεύτερο γύρο θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά και να βγούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα στην επόμενη κατηγορία».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Συνολικά, είμαστε ικανοποιημένοι, με εξαίρεση το παιχνίδι της Δράμας. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται, όταν αντιδρούν. Δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά. Κάθε φορά που αγωνιζόμαστε, ματώνουμε για τη φανέλα, χωρίς να έχει σημασία η κατηγορία».

Σε ερώτηση για την πιθανή εμπλοκή ελληνοαμερικανού στα διοικητικά του Άρη, ο Τσουμάνης τόνισε: «Η δική μας δουλειά είναι στο γήπεδο και δε μας αφορά το θέμα επενδυτή».