Τσόρι: «Νιώθουμε πολύ άσχημα…»

23

Οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικές με τον Τσόρι Ντομίνγκες να παραδέχεται ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων…

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Θέλω να πω στον κόσμο πως μετά το παιχνίδι του κυπέλλου και την απόδοση μας, νιώθουμε κάπως άσχημα απέναντι στον κόσμο. Έχουμε εισπράξει την αμφισβήτηση από την πλευρά του κόσμου. Και νιώθουμε την υποχρέωση να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θέλουμε, λοιπόν, μετά το παιχνίδι του κυπέλλου να αλλάξουμε τελείως την εικόνα μας, να παίξουμε καλύτερα και να δώσουμε μία καλύτερη εικόνα παιχνιδιού στον κόσμο. Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Και μετά από αυτό το παιχνίδι να γιορτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον τελικό του κυπέλλου: «Νιώθουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να τιμήσουμε τα χρώματα της φανέλας που φοράμε. Είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι βρισκόμαστε στον τελικό του κυπέλλου. Θα ήταν κρίμα να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή και να μην εκμεταλλευτούμε τον τελικό του κυπέλλου για να κατακτήσουμε ένα ακόμα τίτλο, με όλο το σεβασμό που έχουμε για όλους τους αντιπάλους».

Για τον κόσμο, υπογραμμίζει: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος. Το έχω πει πολλές φορές. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τον κόσμο αυτό. Νιώθω την ευθύνη, την υποχρέωση να εμφανίζομαι κάθε φορά όλο και καλύτερος, ώστε να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ για τον κόσμο αυτόν».