«Τόσα θέλει ο ΠΑΟΚ για τον Κάτσε»

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στον ιταλικό Τύπο φιλοξενούνται δηλώσεις του ατζέντη του Έργκους Κάτσε, Νίκου Καγιούλη. Φυσικά για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο βρίσκεται το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ίντερ.

Ο εκπρόσωπος του Αλβανού μέσου του ΠΑΟΚ επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως οι νερατζούρι όντως έχουν στα ραντάρ τους τον Κάτσε, ενώ αυτή τη φορά μίλησε και για συγκεκριμένα ποσά.

Αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον της Ίντερ: «Επιβεβαιώνω ότι το ενδιαφέρον είναι πραγματικό, αλλά δεν ενδιαφέρεται μόνο η Ίντερ για τον ίδιο, υπάρχουν πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Επαναλαμβάνω η Ίντερ ενδιαφέρεται, αλλά υπάρχουν και άλλα σωματεία. Σίγουρα ο πελάτης μου θα ήθελε να παίξει για την Ίντερ γιατί είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του, αλλά τώρα νομίζω ότι πρέπει πρώτα να αισθανθεί έτοιμος γι ‘αυτό …».

Για τα χρήματα που ζητά ο ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι χρειάζονται περίπου 2-3 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει αυτή την τιμή…» .

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από την Ίντερ: «Ναι, είχαμε ήδη επαφή με την Ίντερ τον Ιανουάριο και έδειξαν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται. Τώρα ο παίκτη, ωστόσο επικεντρώνεται στον ΠΑΟΚ και την εθνική της Αλβανίας για το EURO. Ο παίκτης είναι πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον της Ίντερ γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ και αν οι δύο ομάδες συμφώνησαν δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Πρέπει να περιμένουμε για τις δύο ομάδες να μιλήσουν, τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα…».

Για το αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία το καλοκαίρι: «Νομίζω πως ναι. Αν στην Ίντερ πραγματικά ενδιαφέρονται μπορούν να τον αποκτήσουν. Ο παίκτης θέλει να έρθει, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα μεταξύ των δύο συλλόγων…».