«Τότε επιστρέφω, χρονιά αντάξια της ιστορίας του Άρη»

72

Για την πορεία της αποθεραπείας του μετά τον νέο, σοβαρό τραυματισμό του και την πρόσληψη του Πάκο Ερέρα μίλησε, μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ανάκογλου. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Arena FM»: 

ια το πως πηγαίνει η αποθεραπεία του:

«Όσο περνάει ο καιρός νιώθω καλύτερα, σιγά σιγά περνάνε οι μέρες και γίνομαι ολοένα και πιο δυνατός. Το χρονοδιάγραμμα λέει πως ο τραυματισμός μου έχει ακόμη οκτώ με εννιά μήνες αποθεραπείας. Θέλουμε να είμαστε 100% σίγουροι όταν γυρίσω. Υπολογίζουμε γύρω στον Δεκέμβριο με Ιανουάριο να επιστρέψω».

Για τον φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Μπουτοβίνο:

«Από την πρώτη στιγμή ήμασταν κοντά με τον Παναγιώτη, τον βλέπω σαν μεγάλο μου αδερφό, είναι πολύ προστατευτικός, επαγγελματικά έχουμε πολύ καλή σχέση και άμα χρειαστώ κάτι και θέλω να τον ρωτήσω είμαστε πολύ προσεκτικοί, ακολουθούμε το πρόγραμμα ακριβώς όπως πρέπει. Ακριβώς στην 8η εβδομάδα έβγαλα τις πατερίτσες, όπως προβλέπονταν. Ήδη είχα ξεκινήσει να κάνω κάποια πράγματα και να γυμνάζομαι».

Για τα σχέδιά του καλοκαιριού του:

«Αποτοξίνωση. Είναι μεγάλος ο χρόνος, παιδεύτηκε το μυαλό μου με τους τραυματισμούς. Θα έχω κάποιες μέρες που θα πρέπει να ξεφύγω από αυτό, θα ακολουθώ ένα πρόγραμμα που θα μου δώσει ο Παναγιώτης, αλλά θέλω να πάω και κάπου με την κοπέλα μου να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ».

Για την πρόσληψη του Πάκο Ερέρα και την κατάσταση στην ομάδα γενικότερα:

«Για όλους εμάς που ήμασταν στην ομάδα και παραμένουμε, το κλίμα είναι θετικό, οτιδήποτε γίνεται τώρα είναι σε θετικό επίπεδο. Όσον αφορά το Ισπανικό μοντέλο, έχει πετύχει στις περισσότερες ομάδες, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά αυτήν την χρονιά, μακάρι να γίνει μια χρονιά αντάξια της ιστορίας και του μεγέθους της ομάδας. Μακάρι να τα πάμε καλά».

Για το Μουντιάλ:

«Υποστηρίζω την Αργεντινή λόγω Μέσι, αλλά και των τελικών που έχει πάει και έχει χάσει παλαιότερα. Για αυτό θέλω να κερδίσει το τρόπαιο φέτος».