“Τώρα είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν”

60

O Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά μίλησε για τους αγώνες που των play off του πρωταθλήματος που ακολουθούν για τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ο δεύτερος μας στόχος φέτος ήταν να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, πρέπει αυτό το μήνα να τα δώσουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε το στόχο μας. Τώρα ακολουθούν ουσιαστικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και θα δούμε τι θα καταφέρουμε”,ήταν τα πρώτα λόγια του μέσου του ΠΑΟΚ και συνέχισε λέγοντας.

“Σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι έξι αγώνες, έξι τελικοί. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παλέψουμε και θέλω να ελπίζω ότι θα έχουμε υγεία. Ήταν περίεργη η φετινή χρονιά. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, ένας νέος προπονητής, δεν είχαμε σταθερότητα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και χάσαμε από θεωρητικά πιο αδύναμες.Ελπίζω ότι δε θα μας επηρεάσει. Έχουμε ένα μήνα με πολλά σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υγιείς για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να έχουμε πάθος, θέληση και να δίνουμε το 100%. Αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας”.