Τώρα ”ντου” στους βρυκόλακες και στα γιουσουφάκια τους…

Ο καινούριος προπονητής του ΠΑΟΚ, ένας καθαρόαιμος Παρτιζάνος, θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων του, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε πολύ νεαρή ηλικία και ξεπερνώντας επιτυχημένα μια διαδικασία σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ Παρτιζάν- Ερυθρού Αστέρα στο σέρβικο ποδόσφαιρο βγαίνοντας απόλυτος νικητής κι οδηγώντας τους ασπρόμαυρους της Σερβίας στους ομιλούς του CL. Το μόνο βέβαιο είναι, πως γνωρίζει καλά τι σημαίνει πίεση και μιας και δεν υπάρχει Παρτιζάνος που δεν ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, είναι βέβαιο πως κι αυτός το ξέρει καλά!!!

Υποχρέωση όλων στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, είναι η στήριξη και η προστασία του. Πίεση στον Ιβάν να τον προστατέψει απο τους Αρετόπουλους και τους Καλογερόπουλους και πίεση να του φέρουν παικταράδες. Από σήμερα, το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, θεωρείται λήξαν.

Όλος ο ασπρόμαυρος οργανισμός, πρέπει να στρέψει το βλέμμα του στις εξελίξεις που αφορούν τις εκλογές στην ΕΠΟ και με ποιούς κανόνες θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα. Μόνο αυτό πρέπει να μας απασχολεί, να δείξουμε ενότητα, δυναμική και φυσικά στήριξη σ’ αυτόν που για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, τα βάζει με τους βρυκόλακες και δεν κάνει πίσω με τίποτα.

Επιτέλους ας αποβάλλουμε την εσωστρέφεια, τη μίρλα, την ανελέητη κριτική και τις θεωρητικές φιλοσοφίες. Ας αφήσουμε να κάνουν ήσυχα τη δουλειά τους οι προπονητές κι οι ποδοσφαιριστές, κρίνοντας τα κατορθώματά τους στο χορτάρι κι ας προσφέρουμε την ενέργεια και τη δίψα μας για τα θέματα του ΠΑΟΚ.

Σ’ αυτά που θα καθορίσουν και το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου, θα φέρουν ισονομία και δικαιοσύνη κι επιτέλους ο ΠΑΟΚ μας, να ‘ρθει η ώρα να πάρει αυτό που του αξίζει και τόσα πολλά χρόνια του το κλέβουν, χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς όρια.