Υπέγραψε ο Μπαρμπόσα

16

Μια μεγάλη μεταγραφή, για τα δεδομένα της Football League, ανακοίνωσε η ΑΕΚ…

Η αθηναϊκή ομάδα έκλεισε τη μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα, ενός παίκτη, που στο παρελθόν ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια και για τον ΠΑΟΚ και αναμφίβολα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες, που θα παίξουν στην ελληνική Β΄ Εθνική. Ένας παίκτης, που θα έπαιζε στις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας και πέρσι έπαιξε βασικός σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν…

Ο 27χρονος Πορτογάλος (γεννήθηκε στις 25/5/1987) ήρθε στην Αθήνα, συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αφού πέρασε από εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια.

Ο Μπαρμπόσα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πόρτο, έπαιξε σε Ακαδέμικα, Τροφένσε και Σετούμπαλ, το 2010 τον απέκτησε η Μπράγκα και πέρσι τον έδωσε δανεικό στην Αλμερία, με την οποία έκανε πέρσι 28 συμμετοχές με 1 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο aekfc.gr : 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, κατακτήσεις τίτλων και πιστούς φιλάθλους που την ακολουθούν παντού. Γνωρίζω ότι η θέση της τώρα είναι προσωρινή και ότι οι στόχοι των ανθρώπων που τη διοικούν είναι υψηλοί. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».