«Υπήρχε διαφορά για Ποτένσε»

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στην Γουλβς… κόλλησε και ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, ανέφερε στο ραδιόφωνο του Sport 24 τους λόγους που δεν πραγματοποιήθηκε το deal.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έδωσε επτά εκατομμύρια ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του Ποντένσε και ο παίκτης ανήκει στην ομάδα. Θέλω να τονίσω ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα με τον Μέντες και τα ποσοστά, όπως γράφτηκε, που ζήτησε. Ο εκπρόσωπος του θα λάμβανε το μίνιμουμ των ποσοστών που προβλέπεται σε αυτή τη διαδικασία.

Η διαφορά ήταν ανάμεσα στις ομάδες και αφορούσε τους όρους του συμβολαίου του και για το λόγο αυτό σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Ποντένσε.

Αρκετοί λένε πως το μυαλό του ήταν ήδη στην Αγγλία πριν καν κυλήσουν οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του και ενδεχομένως αυτό να προκαλεί μια δυσαρέσκεια αλλά να γνωρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα από τη στιγμή που είναι παίκτης του Ολυμπιακού. 

Γνωρίζετε ότι ο Ολυμπιακός φημίζεται για τις σκληρές διαπραγματεύσεις σε υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές που πρόκειται να πωληθούν.

Με βάση όσα σας ανέφερα αρκετά απ’ όσα έχουν γραφτεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Για το αν η διαφορά ήταν στο συνολικό ποσό ή τον τρόπο καταβολής των χρημάτων:

«Θα μου επιτρέψετε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες».

Αν έρθει η Γουλβς με μια άλλη πρόταση θα τη συζητήσει ο Ολυμπιακός;

«Ξεκαθάρισα ότι υπήρξε διαφορά ανάμεσα στους όρους του συμβολαίου και δεν έχει να κάνει με το ποσοστό του Μέντες».