“Υπήρχε μια προσυνεννόηση με τη FIFA ότι θα βρεθεί λύση”

65

O  πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων,  Γιώργος Βούρβαχης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM” για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

Μας είπε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Δε θέλαμε τη ρήξη. Θέλαμε το ποδόσφαιρο να μπει σε μια τάξη. Μας διάβασαν μια ανακοίνωση που δεν έλεγε τίποτα. Υπήρχε μια προσυνεννόηση με τη FIFA ότι θα βρεθεί λύση. Να έρθει η FIFA να δει αν τα όργανά μας είναι πλήρως εναρμονισμένα. Υπήρχε πολλές φορές κακή πληροφόρηση. Μπήκαμε σε ένα σωστό δρόμο. Αφού αρχίσει και το κύπελλο με τους όρους που είπαμε.

Άκουσα ότι αν στον τελικό είναι ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα φέρουν ξένους διαιτητές. Πρέπει να αποφασίσει η ΚΕΔ. Και αν δεν υπάρχει περιορισμός στο νόμο μπορεί να γίνει και με ξένους διαιτητές.

Όταν μπεις στα γρανάζια της διαιτησίας δεν ξεμπερδεύεις εύκολα. Μου είχε γίνει πρόταση να αναλάβω την ΚΕΔ, αλλά είπα που να μπλέξω τώρα;

Έχει δουλειά η επιτροπή δεοντολογίας. Να φύγει το μαύρο σύννεφο όπου υπάρχει. Δε λύνει το θέμα η παραίτηση Γκιρτζίκη, αλλά αν τον καλέσουν να το κάνει από την επιτροπή δεοντολογίας, πρέπει να το κάνει για να αποδείξει τη αθωότητά του.

Μπορεί να μπει πρόεδρος της ΕΠΟ από οποιοδήποτε μέρος. Δεν υπάρχει ο περιορισμός πλέον.

Ποτέ δε θα αγωνιζόμουν με τη φανέλα με την ημισέληνο. Ήταν λάθος του Κουτσοκούμνη.»