Υπομονή ο Τζαβέλλας, ταμείο ο Άγγελος

30

Ξεκίνησε η εβδομάδα, ξεκίνησε κι η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΟΚ, μετά από 10 μέρες, που ουσιαστικα υπολειτουργεί, με τους μισούς παίκτες να λείπ0υν…

Από σήμερα μπήκαν στο πρόγραμμα ο Μαντούρο με τον Παπαδόπουλο, ο δεύτερος υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή, ο δεύτερος θα φανεί στις επόμενες 2-3 προπονήσεις, άλλωστε λείπει καιρό, και η επάνοδος από μυϊκούς τραυματισμούς, γίνεται πάντα με προσοχή.

Σε ότι αφορά τον Περέιρα, ο Αργεντίνος είναι “ιατρικώς ΟΚ”, αλλά και στη δική του περίπτωση θα πρέπει να περάσουν 2-3 μέρες για να δει κι ο Αναστασιάδης αν μπορεί να ποντάρει σ΄ αυτόν, τόσο για τον Ατρόμητο την Κυριακή (19/10), όσο και για την Φιορεντίνα την άλλη Πέμπτη (23/10).

Ο Αναστασιάδης περιμένει να επιστρέψουν και οι διεθνείς του για να κάνει το ταμείο του και να δει που βρίσκεται ενόψει των επόμενων αγώνων, πρώτο περιμένει τον Μακ, που τελείωσε τις υποχρεώσεις του χθες με την Σλοβακία και λογικά αύριο θα είναι εδώ, την Τετάρτη θα είναι στην προπόνηση και οι Έλληνες διεθνείς, ενδεχομένως και ο Ρατς με τον Κάτσε, που παίζουν κι αυτοί αύριο.

Κι ενώ ο Αναστασιάδης περιμένει όλες τις επιστροφές για να κάνει το ταμείο του, ο Γιώργος Τζαβέλλας θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμη.

Ο διεθνής αμυντικός, που ταλαιπωρείται από βαριά θλάση στους προσαγωγούς, θα κάνει αύριο εξετάσεις για να δει που βρίσκεται, αλλά με βάση το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί, θέλει άλλες μίνιμουμ 10-15 μέρες για να επιστρέψει στη δράση. Σήμερα έκλεισε ακριβώς έναν μήνα από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, στις 6 με 8 εβδομάδες είχει οριοθετηθεί η επιστροφή του.

Οι θλάσεις στους προσαγωγούς θέλουν προσοχή κι ο Αναστασιάδης δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο με την περίπτωση του Τζαβέλλα.