Υπονοούμενα Σάββα για Κέρκυρα

Στον Ολυμπιακό ασχολούνται τελευταία με τα γκολ, που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ, και μετά από κάποιες αναφορές του κόκκινου τύπου, ήρθε και ο Σάββας Θεοδωρίδης να παίξει μπάλα στο ίδιο γήπεδο.

Στον Ολυμπιακό τους πείραξε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε χθες πέντε γκολ στην Κέρκυρα, την οποία δεν κατάφεραν να κερδίσουν οι ίδιοι στο Καραϊσκάκη.

Μετά το σημερινό 3-1 με τον Παναιτωλικό, είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης…

«Ήταν το τελευταίο ματς του 2016, η χρονιά τελείωσε όπως τελείωσε, εμένα η διαφορά των επτά βαθμών δεν μου λέει κάτι, πρέπει να επιστρέψουμε σαν να αρχίζει το πρωτάθλημα γιατί ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τριάντα ντέρμπι γιατί όλοι θέλουν να τον κερδίσουν πάση θυσία, είτε με καθυστερήσεις, είτε πέφτοντας κάτω είτε κλωτσώντας θέλουν το ωραιότερο θέαμα του κόσμου, το ποδόσφαιρο να το μετατρέψουν σε ανία.

Διότι το να πέφτεις κάτω και να κάνεις καθυστερήσεις κοροϊδεύεις τους φιλάθλους και οι προπονητές με το ταμπούρι αυτό είναι ότι χειρότερο για το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε μία πολύ δύσκολη ομάδα, είμαστε ευχαριστημένοι για τους βαθμούς γιατί αυτό κοιτάμε από δω και πέρα, θα πάρουμε παίκτες και θα ανταπεξέλθουμε τέλεια. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι τη νέα χρονιά, έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον Ιανουάριο και μου προξένησε εντύπωση το πάθος μερικών ομάδων, που ακούω ότι τρώνε έξι και εφτά γκολ, εδώ στο Φάληρο γίνονται μάχες και πόλεμοι, πως σε άλλα ματς γίνονται αυτά δεν ξέρω.

Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και σε αυτούς του Ολυμπιακού, που ανήκουν στη μεσαία τάξη και στερούνται πολλά για να έρχονται στο γήπεδο και τους υπόσχομαι πως η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα. Χρόνια πολλά σε όλους»