Υπουργικά διαπιστευτήρια για Παπαθανασάκη

22

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη υπάρχει γενικώς ένα μυστήριο, ελάχιστοι τον γνωρίζουν πραγματικά, οι πιο πολλοί αρκούνται στις μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή. Για τον εν δυνάμει μεγαλομέτοχο του Ηρακλή, έχει άποψη ο Γιώργος Ορφανός.

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, συναντήθηκε με τον Παπαθανασάκη και μίλησε στον Arena FM, για τον άνθρωπο, που γνώρισε.

«Ήρθε χθες συζητήσαμε πάνω από μία ώρα. Καταρχήν είναι ενδιαφέρον τύπος και κατά δεύτερον είναι ότι τον ενδιαφέρουν τα θέματα σε βάθος. Τρίτον να τον αξιοποιήσουν στον Ηρακλή. Συζητούσαμε κάποια στιγμή για τη Μίκρα και ήταν φανερό ότι του έλειπε η ενημέρωση για το πώς θα κινηθεί αυτή τη διαδικασία. Η πλειοψηφία δεν τα ξέρει τις λεπτομέρειες και λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν τις λεπτομέρειες. Του έδωσα όλα τα στοιχεία, να τα γνωρίζει και να τα οργανώσει όλα», είπε ο Γιώργος Ορφανός.

Όσο για το θέμα της Μίκρας, όπου οι κυανόλευκοι ήθελαν να κάνουν γήπεδο και την ιδέα φέρεται να την επαναφέρει στο προσκήνιο ο Παπαθανασάκης;

«Έγινε συζήτηση πάνω από μισή ώρα για το ενδεχόμενο κατασκευής γηπέδου στη Μίκρα. Δεν κάθεσαι να συζητήσεις μισή ώρα για κάτι που δεν σε ενδιαφέρει. Συμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα, του έδωσα το απαραίτητο υλικό για να ασχοληθεί και αποφασίσαμε τον Σεπτέμβρη να έχουμε μία νέα συνάντηση. Αν τα αξιολογήσει όλα τα στοιχεία και ο βασικός στόχος είναι να του ξεκαθαρίσει η πολιτεία τι θα γίνει με το Καυτατζόγλειο. Έχω ξεκινήσει κάποιες επαφές και θα δούμε που θα καταλήξουνε», είπε ο Υπουργός.