Φάνης Γκέκας: “Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα.”

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο Φάνης Γκέκας, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ καθώς και για τα μελλοντικά του σχέδια. Αναλυτικά ο πολύπειρος επιθετικός δήλωσε τα εξής:
Για το ματς του Δικεφάλου με την Κέρκυρα: «Το 5-0 τα μαρτυρά όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα. Θετικό στοιχείο ήταν το γρήγορο γκολ αλλά ο ΠΑΟΚ είχε τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι».

Για το ποιοι παίκτες των «ασπρόμαυρων» του άρεσαν: «Η επιθετική λειτουργία ήταν πολύ καλή. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί φάσεις, έχασε πολλές ευκαιρίες. Είναι δουλεμένη ομάδα. Δεν ξεχωρίζω παίκτες. Η επιθετική τετράδα ήταν ό,τι καλύτερο. Όλη η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει έτσι, είναι σοβαρή ομάδα, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο».

Για την αναζήτηση επιθετικού από τον Δικέφαλο: «Χρόνια ακούω ότι χρειάζεται επιθετικό. Όταν βλέπεις μια ομάδα να κάνει 10 φάσεις και να βάζει 5 γκολ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να βάλει γκολ ο επιθετικός πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες ευκαιρίες».

Για το κακό πρόσωπο που παρουσίασαν οι «ασπρόμαυροι» κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Υπάρχουν περίοδοι που είναι λογικό να υπάρχει κάμψη. Δεν γίνεται σε 30 παιχνίδια να είναι τοπ. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών που βγαίνουν».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Δικέφαλος: «Αυτό θα εξαρτηθεί από την ομάδα του. Το πού θέλει να φτάσει εκείνος. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη κατάσταση από τους τέσσερις μεγάλους».

Για το μέλλον του: «Στην Τουρκία λογικά. Δεν είναι κάτι σίγουρο αλλά εκεί θα είμαι. Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψω. Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω».