Φάουλ από τον ΑΣ Άρης!

156

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας και πρώην πρόεδρος του ΑΣ Άρης,Τάσος Οικονόμου, παραπονέθηκε για την οικονομική ασυνέπεια του Θόδωρου Καρυπίδη. Στο κομμάτι των επίσημων υποχρεώσεων (ποσοστά από εισιτήρια, διαρκείας κτλ) αλλά και των ανεπίσημων (υπόσχεση για δάνειο 300.000 ευρώ).

Προκαλεί εντύπωση όμως τόσο το χρονικό σημείο της δημόσιας… διαμαρτυρίας, όσο και το γιατί δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν μεταξύ τους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ποσοστά, αν όντως ο Καρυπίδης δεν πληρώνει, είναι λάθος και οφείλει να είναι συνεπής. Για το δάνειο, δεν υπάρχει καμία δέσμευση, παρά μόνο το ηθικό κομμάτι. Επίσης, όπως προαναφέραμε και η χρονική συγκυρία προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, μιας και η ομάδα αγωνιστικά βρίσκεται σε… περίεργη φάση κι ενδεχομένως το timing να μην είναι σωστό.

Επίσης, καλό θα ήταν κάποια στιγμή, μέσα από τον ερασιτέχνη Άρη, να βγουν δημόσια και να προβάλουν την απίστευτη δουλειά που γίνεται στα τμήματα του ΑΣ, όπου όντως γίνεται εξαιρετική προσπάθεια με ελάχιστες οικονομικές δυνατότητες.