“Φέτος είμαστε ταπεινοί”

14

Ο Αστέριος Γιακουμής ήταν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, που μίλησε μετά το φιλικό με την Βαλβάικ στα ΜΜΕ και την πιο σημαντική απάντηση, την έδωσε όταν ρωτήθηκε, τι του αρέσει στον φετινό ΠΑΟΚ, που δεν υπήρχε άλλα χρόνια. Η ταπεινότητα…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ :

Αν και ήμασταν κουρασμένοι, δείξαμε παραπάνω στοιχεία, από προηγούμενες φορές και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Στα φιλικά δεν λένε κάτι οι ήττες και οι νίκες, αλλά είναι καλό που κερδίσαμε σήμερα, θα μας βοηθήσει λίγο ψυχολογικά, να μη συνηθίσουμε στην ήττα!

Στο παιχνίδι κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής, όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε, δουλεύουμε πολύ στην πίεση του αντιπάλου, στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε πιο ψήλα, αν και το κάναμε και στο πρώτο.

Με τόση επιβάρυνση από τις προπονήσεις, δεν βγαίνει 90λεπτο, γι΄ αυτό παίζουμε δύο ενδεκάδες. Είναι σημαντικό που παίζουμε αργά τον Αύγουστο πρώτο επίσημο παιχνίδι, έχουμε χρόνο να περάσει ο προπονητής αυτά, που θέλει.

Αυτό που μ΄ αρέσει φέτος στον ΠΑΟΚ, είναι πως από την 1η μέρα, η ομάδα είναι πιο ταπεινή, δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε που πατάμε, κι αυτό ίσως να έχει στο τέλος καλά αποτελέσματα”.