Φερέιρα:”Εκεί θέλουμε βελτίωση”

Ο Αμπέλ Φερέιρα, κράτησε το μηδέν στην άμυνα, στο φιλικό με τον Ατρόμητο, εξήγησε τα σημεία που θέλουν βελτίωση για τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του, δεν έχει πολύ χρόνο, μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είδα μια ομάδα συμπαγή, που συνεχίζει την πολύ καλή αμυντική δουλειά που είχε κάνει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Διατηρήσαμε και πάλι το μηδέν στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ, που ίσως αξίζαμε, βάσει της απόδοσης μας.

Επειδή έχουμε κάνει μια αρκετά σκληρή προετοιμασία, μέχρι στιγμής, λόγω του γεγονότος ότι έχουμε λίγες μέρες στη διάθεση μας, αντιμετωπίσαμε αυτό το φιλικό σα μία προπόνηση, στην οποία θα μπορέσουν οι παίκτες να προσαρμοστούν, για να βελτιωθούν και λιγότερο ως ένα κανονικό φιλικό» είπε και συνέχισε…

«Επικεντρωνόμαστε σε αυτά που πρέπει να κάνουμε με τη δική μας ομάδα. Ο χρόνος δεν είναι πολύς, ωστόσο αυτό σημαίνει ότι όλοι μας θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι, γιατί είμαστε μια ομάδα που θέλει να κερδίζει τους αγώνες και οι νίκες είναι αυτές που βελτιώνουν το χαρακτήρα και δίνουν κίνητρο για να συνεχίσεις» ανέφερε ο Φερέιρα.