Φιλικό για συμπεράσματα και… χρόνο συμμετοχής

Ως γνωστό, το πρωτάθλημα έχει διακοπή, λόγω εθνικών ομάδων, την οποία ωστόσο ο Άρης θέλει να εκμεταλλευτεί για να «δώσει» αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες που τα χρειάζονται.

Σε αυτή τη… λίστα βρίσκονται ο Μπρούνο Γκάμα, που επέστρεψε πρόσφατα από σχεδόν οκτάμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και οι Ντάνιελ Μαντσίνι, Αμπού Μπα, οι οποίοι έχουν λίγες ημέρες στην ομάδα και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

Έτσι, σήμερα (6/9) στις 18:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού, προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση από τη NOVA), στο οποίο κατά κύριο λόγο θα παίξουν ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής και ιδιαίτερα οι δύο που προαναφέραμε.

Πιθανότατα να χρησιμοποιηθεί και ο Ντουάρτε, ένα από τα καλοκαιρινά αποκτήματα της ομάδας, ο οποίος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο και μάλιστα από τα μεγαλύτερα στο κλαμπ. Ωστόσο μέχρι στιγμής έχει παίξει ελάχιστα, διότι σύμφωνα με το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο δεν έφτασε ποτέ στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Μπορεί να δούμε και τον Μενέντεθ…