Φιλικό με Βίτεσε, εκδηλώσεις στην Γερμανία

Φιλική αναμέτρηση ευρωπαϊκού χαρακτήρα θα δώσουν την Κυριακή (05.06) οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ στο Άρνεμ της Ολλανδίας κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Βίτεσε.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής του και οι παλαίμαχοι του Δικεφάλου δεν θα μπορούσαν να μην συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις. Οι παλιές δόξες του Συλλόγου αναχώρησαν την Παρασκευή (03.06) από την Θεσσαλονίκη και το ταξίδι τους πέρα από το φιλικό με την Βίτεσε στην Ολλανδία περιλαμβάνει άλλους δύο σταθμούς.

Αρχικά θα βρεθούν στην Κολωνία, όπου και θα επισκεφθούν ίδρυμα για παιδιά με καρκίνο. Το Σάββατο θα ταξιδέψουν στο Λεβερκούζεν για να συμμετάσχουν στην «Ημέρα ΠΑΟΚ» που διοργανώνουν οι Ακαδημίες του Δικεφάλου στην Γερμανία. Μάλιστα η συμμετοχή τους θα είναι ενεργή καθώς θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση, ομάδα Ελλήνων παλαιμάχων που ζουν στην περιοχή.

Τελικός προορισμός το Άρνεμ της Ολλανδίας. Στο προπονητικό κέντρο Papendal θα τεθούν αντιμέτωποι με την αντίστοιχη ομάδα της Βίτεσε, σε μία αναμέτρηση με…άρωμα Ευρώπης.