Φοβερή γκάφα – Στα χαρτιά ανεβαίνει η Λάρισα

310

Μια μεγάλη «γκάφα» έγινε στον αγώνα του Απόλλων Σμύρνης με τον Πανελευσινιακό, αφού η ομάδα της Αθήνας έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά, λόγω της αντικανονικής συμμετοχής έξι ποδοσφαιριστών, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες (επιτρέπονται μέχρι πέντε στην Football League). 

Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Τεννές ανέλαβε την ευθύνη του συγκεκριμένου θέματος και παραιτήθηκε από την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχω την αποκλειστική ευθύνη για την απερισκεψία που έγινε στον αγώνα με την Πανελευσινιακό. Η στενοχώρια μου είναι απερίγραπτη. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ από τη θέση μου και να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του Απόλλωνα».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η διοίκηση των «κυανόλευκων» βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Απόλλων Σμύρνης χάνει το παιχνίδι με 3-0, του αφαιρούνται και 3 βαθμοί από την βαθμολογία και πέφτει στους 46 βαθμούς. Η Λάρισα που κυνήγησε την υπόθεση, ξέφυγε πλέον με 10 βαθμούς από την ομάδα της Ριζούπολης, που είναι 3η και ουσιαστικά καπάρωσε την άνοδο, 9 αγωνιστικές πριν το τέλος.