Φορτούνης: «Νίκη για τον πρόεδρο»

Στο πλαίσιο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Κώστας Φορτούνης τόνισε πως θέλουν νίκη για τον…πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι. Θέλουμε να το πάρουμε για τον κόσμο πάνω από όλα, για τον πρόεδρό μας. Το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε».

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο και ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας:

«Προσωπικά θέλω να ζητήσω από όλο τον κόσμο να φωνάζουν δυνατά την ιαχή Ολυμπιακός. Να αποφύγουν να ρίξουν στο γήπεδο οτιδήποτε. Ακόμη και σπίρτο που λέει ο λόγος. Γιατί όλα αυτά τα πληρώνει ο Ολυμπιακός. Ξέρω πόσο αγαπάνε οι φίλαθλοί μας τον Ολυμπιακό. Τους ζητάω αυτή τη χάρη. Να φωνάζουν, να είναι ευπρεπείς. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Το δείχνει κάθε Κυριακή. Θέλει να παίζει μόνο ποδόσφαιρο. Και θέλουμε να το κάνουμε το παιχνίδι να είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως συμπεριφέρονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι θέλουμε να συμπεριφερθούν και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Να απολαύσουν τον αγώνα. Το μόνο που τους ζητάω είναι αυτό».