Φουλ για Πατρίτσιο Ροντρίγκεζ

Κι ενώ ο Ρικάρντο Κόστα περνά από εξετάσεις και αναμένεται από ώρα σε ώρα να υπογράψει το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια να ενισχυθεί και ο στόχος είναι να μπει δυνατά για την απόκτηση του Πατρίτσιο Ροντρίγκεζ.

Είναι ο 25χρονος Αργεντίνος, που ανήκει στην Σάντος, παίζει κυρίως στο δεξιό άκρο της επίθεσης, αλλά παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και ως αριστερός επιθετικός.

Ο Ροντρίγκεζ προέρχεται από την Ιντεπεντιέντε, το 2012 πήγε στην Βραζιλία καθώς τον αγόρασε η Σάντος με 1.500.000 ευρώ.

Το καλοκαίρι του 2013 πήγε δανεικός στην πατρίδα του στην Εστουντιάντες και το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε πάλι στην Σάντος.

Στην Εστουντιάντες έκανε πολλά παιχνίδια, στον δεύτερο γύρο ήταν βασικός, αλλά με την επιστροφή του στην Σάντος δεν βρήκε πάλι θέση στην ενδεκάδα και προσπαθεί να φύγει για να πάει κάπου να παίζει.

Ο Ροντρίγκεζ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, η περίπτωσή του κρίθηκε ελκυστική και εξετάζεται, στην Τούμπα δεν διαψεύδουν, ούτε επιβεβαιώνουν κι απλά λένε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει γενικώς τίποτα ανακοινώσιμο, ούτε σε επίπεδο πρότασης, ούτε σε επίπεδο ενδιαφέροντος.