Φραντζέσκος για Μολέδο: “Ο καλύτερος στη θέση του”

77

Ο παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟΚ Κώστας Φραντζέσκος φιλοξενήθηκε στο Μetropolis 95,5 και αναφέρθηκε μάλιστα στην πιθανή έλευση του Ροντρίγκο Μολέδο στην Τούμπα. Τέλος, για το “κυνήγι” του πρωταθλήματος, τόνισε πως αυτό θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα ντέρμπι.

Πιο αναλυτικά όσα είπε:

Τον δανεισμό του Μολέντο: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα στη θέση του γιατί είναι τρομερός επαγγελματίας. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, το αγαπάει, δένεται με την ομάδα και παίζει με αυτή. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, στις μονομαχίες, διαβάζει εύκολα τις φάσεις και βγαίνει πρώτος στη μπάλα. Ως αδυναμία θα μπορούσαμε να πούμε τη δημιουργία παιχνιδιού με τη μπάλα κάτω. Δεν νομίζω ότι οι άλλες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο έχουν καλύτερο από το Μολέντο».

Τη διάρκεια του δανεισμού: «Δεν ξέρω τη συμφωνία έχουν υπογράψει. Ο ΠΑΟΚ έχει τέτοια δυναμική που μπορεί να τον κρατήσει. Μπορεί ο Μολέντο να ταυτιστεί με τον ΠΑΟΚ και να θέλει να μείνει. Πολλά μπορεί να γίνουν σε τρεις μήνες. Δεν θα έρθει να κοροϊδέψει. Να είστε 100% σίγουροι για αυτόν».

Το δίδυμο με Βαρέλα: «Ο προπονητής ξέρει ποιος θα παίξει με το Μολέντο δίπλα αλλά είναι η καλύτερη λύση αμυντικά για τον ΠΑΟΚ».

Το πρωτάθλημα: «Είναι συναρπαστικό από βαθμολογικής άποψης γιατί ως θέαμα είναι ίσως από τα χειρότερα. Με ευχαριστεί ο Ατρόμητος, είναι μια ομάδα που μπαίνει και δείχνει να το γουστάρει και παίζει για να νικήσει είτε παίζει εντός είτε εκτός. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα ντέρμπι. Πλέον δε νομίζω να χάνουν βαθμούς στα λεγόμενα μικρά παιχνίδια».

Τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτάσει στα ντέρμπι με τη διαφορά που υπάρχει. Η Τούμπα μεταμορφώνει τους παίκτες, θέλουν δε θέλουν. Πιστεύω ότι είναι ένα αβαντάζ για εκείνον».