Φτηνά τη γλίτωσε ο Λεμονής

19

 

Όλα τα είχε ο Καλαϊτζίδης, αυτό του έλλειπε! Ο Άρης πήγε στο Πράβετς της Βουλγαρίας με αριθμό παικτών που δεν φτάνει ούτε για διπλό, σήμερα λίγο έλλειψε να χάσει και τον Καλούδη Λεμονή.

Ο νεαρός έπεσε άσχημα σε κάποια φάση της προπόνησης και χτύπησε στον ώμο. Σύμφωνα με το ιατρικό τημ του Άρη έπαθε πρόσθιο εξάρθρημα ώμου και ίσως αύριο δοκιμάσει να προπονηθεί…

Το δελτίο τύπου του Άρη για τη σημερινή μέρα στο Πράβετς..

“Διπλή προπόνηση στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου στο Πράβετς περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, με τους ρυθμούς να συνεχίζουν να είναι αυξημένοι.

Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν και πάλι σε δύο γκρουπ. Όπως και χθες, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών (γυμναστήριο), καθώς και αερόβιας αντοχής (σήμερα τα δύο γκρουπ γυμνάστηκαν αντίστροφα).

Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε τακτική και διάφορες ασκήσεις με την μπάλα, ενώ για μια ακόμη φορά η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εκπαιδευτικό δίτερμα.

Στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης,  ο Καλούδης Λεμονής σε μια προσπάθειά του έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Ο 18χρονος μέσος υπέστη πρόσθιο εξάρθρημα ώμου. Πάντως, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα (ενδεχομένως –για προληπτικούς λόγους- να προφυλαχτεί από κάποιες ασκήσεις).

Το αυριανό πρόγραμμα, τέλος, περιλαμβάνει μόνο απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Πράβετς”.