«Φυσιολογικά… επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

53

Με αφορμή την επιστροφή της Ρεν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η γαλλική ιστοσελίδα ouest-france.fr, ζήτησε ένα σχόλιο από τον Πέδρο Ενρίκε (από εκεί τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ), με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, μεταξύ άλλων να αναφέρει πως ο ίδιος θα επιστρέψει στους ασπρόμαυρους.

Ένα απόσπασμα των δηλώσων του Ενρίκε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τη Ρεν να επιστρέφει στην Ευρώπη. πέρασε πολύ καιρός από την ημέρα που το κλαμπ και οι οπαδοί περίμεναν κάτι τέτοιο. Έχουμε ένα γκρουπ στο WhatsApp με τους Γκέλσον Φερνάντες, Πέδρο Μέντες και Αφόνσο Φιγκουιρέντο και Μεξέρ και πάντα μιλάμε για ποδόσφαιρο, τα νέα μας και φυσικά για τη Ρεν.

Ακόμα και τώρα παρακολουθώ πολλά παιχνίδια της Ρεν και θέλω να ξέρω το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού της όταν δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Εξακολουθώ να έχω επαφή με πολλούς ανθρώπους από τη Ρεν, εκτός ποδοσφαίρου, ακόμα μιλάω αρκετά συχνά με αυτούς.

Ο δανεισμός μου στην Καραμπάγκ τελείωσε και φυσιολογικά θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν χαρά μου εάν τη νέα σεζόν παίξω σε ένα παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Ρεν”.