Χάλασε το ραντεβού με… Φρούνζα

33

Μόλις έγινε η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, που έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ την Ζίμπρου, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να ταξιδέψει άνθρωπος του ΠΑΟΚ από το Λονδίνο για το Κισινάου, για να δει το σημερινό παιχνίδι της, με την Βέρις για το πρωτάθλημα της Μολδαβίας.

Στην Βέρις παίζει ο Βιορέλ Φρούνζα, ο Μολδαβός που πέρασε πριν από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2007-08, χωρίς να ακουμπήσει. Στα 34 του χρόνια, πλέον, παίζει στην Βέρις, πέτυχε μάλιστα 3 γκολ σε 2 αγώνες, που έπαιξε φέτος και σήμερα θα παίξει κόντρα στην Ζίμπρου.

Στην Μολδαβία επρόκειτο να ταξιδέψει ο Κώστας Λαγονίδης, αλλά τελικώς ύστερα από την αναζήτηση που έγινε, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε απευθείας πτήση από το Λονδίνο και θα ήταν αβέβαιο αν θα προλάβαινε να φτάσει σήμερα έγκαιρα στο Κισινάου.

Με την τεχνολογία, πάντως, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη στη διάθεσή του όλους τους φετινούς αγώνες της Ζίμπρου σε βίντεο, αλλά και την ανάλυσή της.

Ο Λαγονίδης, κατά πάσα πιθανότητα, θα ταξιδέψει στην Μολδαβία το ερχόμενο Σάββατο, να δει την Ζίμπρου στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Σερίφ Τιρασπόλ.