«Χάνει ο Ηρακλής από τη μη αξιοποίηση των βετεράνων»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Κώστας Αϊδινίου και αναφέρθηκε στην πορεία του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον φετινό Ηρακλή: «Φοβάμαι ότι θα χαθεί άλλη μια χρονιά. Και αυτό είναι το χειρότερο για μια ομάδα με στόχο την άνοδο. Εύχομαι να ανεβεί ο Ηρακλής, όμως θέλει πολλή δουλειά».

 

Για το αν η διοικητική κατάσταση εγγυάται καλύτερο μέλλον για τον Ηρακλή: «Αυτό δεν το ξέρει όλος ο κόσμος. Αυτό το ξέρουν όσοι είναι κοντά στον Παπαδόπουλο. Αυτοί ξέρουν τις δυνατότητες που υπάρχουν».

 

Για το αν έχει μιλήσει με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Τον είδα μια φορά σε μια εκδήλωση, είχαμε πάει κάποιοι βετεράνοι, είπαμε δυο κουβέντες και τίποτα άλλο».

 

Για το ότι πολλοί παράγοντες δεν λαμβάνουν υπόψη τη γνώμη των βετεράνων: «Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους ανθρώπους. Παίρνουν πληροφορίες από διάφορους, πιθανόν άσχετους από το ποδόσφαιρο και απομακρύνουν από δίπλα τους ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο. Αυτό συμβαίνει και σε άλλες ομάδες. Δεν υπάρχει πίκρα γι’ αυτό. Απλά στενοχωριέμαι γιατί όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι βετεράνοι με γνώσεις είναι απ’ έξω. Χάνει ο Ηρακλής από αυτό».

 

Για το στοιχείο που χρειάζεται ο Ηρακλής για να ανεβεί στη Super League: «Πολλή δουλειά και ηρεμία. Να γίνει ένα σχέδιο. Στην Ελλάδα ξεκινάμε και λέμε θα βγούμε. Πώς θα γίνει αυτό χωρίς μεταγραφές και ανθρώπους γνώστες».

 

Για το τι προτίθεται να κάνει σε περίπτωση που δεχθεί κρούση να βοηθήσει τον Ηρακλή: «Είμαι πάντα στη διάθεση του Ηρακλή, όχι μόνο εγώ όλοι οι βετεράνοι όλων των ομάδων είμαστε διαθέσιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα μας».