«Χάρτινο του Ολυμπιακού, χάρτινο και της ΑΕΚ»

170

Το όνομά του συζητείται ακόμη, καθώς έμελλε η συμμετοχή του στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό να κρίνει έναν ολόκληρο τίτλο (το 2008) υπέρ των ερυθρολεύκων και εις βάρος της ΑΕΚ.

Ο Ρόμαν Βάλνερ, το όνομά του οποίου έγινε… συνώνυμο του πιο αμφισβητούμενου πρωταθλήματος που έχει κατακτήσει ποτέ ο Ολυμπιακός, μίλησε στην εφημερίδα Μέτροσπορτ.

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

«Ηταν μια παρόμοια κατάσταση. Διάβασα στο ίντερνετ και είδα στο βίντεο τι συνέβη. Για μένα τότε ήταν δύσκολο και δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί δεν έπρεπε να παίξω σε εκείνο το παιχνίδι»

«Μερικές φορές βλέπεις διαφορετικά την ίδια κατάσταση. Τώρα είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ και τότε ήταν άδικο για την ΑΕΚ. Περίεργη κατάσταση ξανά. Ο κόσμος ξεχνά πολύ γρήγορα τι έχει συμβεί στο παρελθόν».

«Το ένα που μου είχαν πει τότε είναι ότι αυτή είναι η Ελλάδα. Και το άλλο ότι ο Ολυμπιακός έχει τους σωστούς ανθρώπους στην ομοσπονδία και στην πολιτική»

«Ενιωσα κι εγώ  ότι με έκλεψαν. Mου έκλεψαν έξι μήνες από την ποδοσφαιρική καριέρα μου. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο μπορείς να ξανακερδίσεις πράγματα, στο μέλλον. Και να συνεχίσεις γιατί αυτή η απόφαση δεν είναι δικό σου λάθος και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Να το δεχτείς και να συνεχίσεις πιο δυνατός».